КНП "Лиманська центральна районна лiкарня"



Головна | Мій профіль  | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Лікар інформує [135]
КНП Лиманська ЦРЛ інформує [70]
Новини [401]
Главная » 2019 » Ноябрь » 22 » Тиждень безпеки дорожнього руху
14:08
Тиждень безпеки дорожнього руху

В період з 11-17 листопада 2019 року Міністерством охорони здоровžя України спільно з ДП «Український медичний центр безпеки дорожнього руху та інформаційних технологій МОЗ України» проводяться заходи 2 етапу 5-го Глобального Тижня Безпеки дорожнього руху ООН.

Основною метою даного заходу є привернення уваги до ситуації на дорогах України, сприяння вихованню дорожньої культури серед пішоходів, водіїв та інших учасників дорожнього руху, а також об’єднання зусиль суспільства задля зменшення кількості смертей і травм внаслідок дорожньо-транспортних пригод.

Дорожній травматизм і смертність внаслідок ДТП – це одна з пžяти найпоширеніших причин смертності і травматизму у світі. За даними ВООЗ, за 2018 рік у світі внаслідок ДТП загинуло 1 млн.350 тисяч людей, кожні півтори хвилини у світі гине людина у ДТП.

Безпека дорожнього руху – це комплекс та система правил, заходів і засобів, що забезпечують умови безпечного дорожнього руху, які спрямовані на захист і збереження життя і здоровžя активним та пасивним учасникам дорожнього руху, а також, захист і збереження довкілля та майна.

З нагоди 2 етапу 5-го Глобального тижня безпеки дорожнього руху ООН з 11-17 листопада 2019 року на базі Комунального Некомерційного Підприємства «Лиманська центральна районна лікарня» були проведені заходи з метою покращення безпеки дорожнього руху та зниження кількості ДТП на базі КНП «Лиманська ЦРЛ».

З метою попередження аварійності та контроль за експлуатацію та збереження автотранспорту призначена від повільна особа. З водіями проводяться перед рейсові медичні огляди з реєстрацією у журналі та відміткою у подорожньому листі.

11.11.2019 року на базі КНП «Лиманська ЦРЛ» була проведена акція «Здай кров - врятуй життя» для лікування постраждалих у дорожньо - транспортних пригодах.

З метою забезпечення безпеки руху автотранспорту КНП «Лиманська ЦРЛ» у закладі створена комісія з безпеки руху. Призначена відповідальна особа, що здійснює контроль за дотримання водіями правил дорожнього руху по закладу.

Проведено інструктаж з водіями стосовно попередження ДТП та роз’яснювальну роботу щодо дотримання учасниками дорожнього руху та безпеки перевезень пасажирів. Також проведена роз’яснювальна робота з водіями щодо доцільності використання ременів безпеки, світлоповертальних елементів та дотримання Правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів.

Проведено навчання з водіями КНП «Лиманська ЦРЛ» щодо володіння практичними навичками з надання домедичної допомоги потерпілим в наслідок дорожньо-транспортних пригод, а також проведення занять з вивченням правил дорожнього руху.

На базі КНП «Лиманська ЦРЛ» розроблено план технічного обслуговування та ремонту автомобілів .

 

Будьте уважними на дорозі!

 

 

 

Інженер з охорони праці І.С.Сушко

Просмотров: 225 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0

Календар

«  Ноябрь 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Архів записів

Погода

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Пошук