КНП "Лиманська центральна районна лiкарня"



Головна | Мій профіль  | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Лікар інформує [135]
КНП Лиманська ЦРЛ інформує [70]
Новини [401]
Главная » 2021 » Август » 13 » Клініко - діагностична лабораторія ЦРЛ
14:18
Клініко - діагностична лабораторія ЦРЛ

Китайська приказка "Не дай вам Боже жити в епоху змін" вже неабияк набридла за останні кілька років. Тому що ми - так вже вийшло - зараз живемо якраз в епоху змін і не особливо можемо це змінити. Події розвиваються дуже швидко, точно так само і реформи. Зараз реформ (хороших чи, поганих чи – історія розсудить) обговорюється, приймається і запускається стільки, що важко навіть просто стежити за ними, а треба ще і своєчасно реагувати.

            Вся  система охорони здоров'я йде по складному  шляху перетворення, зокрема лабораторно діагностична служба, від роботи якої залежить і правильність постановки діагнозу, і вибір тактики лікування. Нові технології, що прийшли в лабораторну діагностику, істотно змінили і сформували нове ставлення до її можливостей.

Продовж останніх п’яти років,  було докладено чимало зусиль і коштів Державного фонду регіонального розвитку та грошей громади, для того, щоб вивести лабораторну службу Лиманського району на належний рівень відповідності європейським стандартам якості. В її арсеналі аналізатори відомих і визнаних у всьому світі виробників : автоматичний біохімічний аналізатор, два автоматичних гематологічних аналізатори, аналізатор електролітів, аналізатор параметрів системи гемостазу, аналізатор газів крові. Лабораторія щоденно проводить внутришньолабораторний контроль якості, який полягає в постійному (повсякденному в кожної аналітичної серії) проведенні контрольних заходів,  дуже успішно щорічно бере участь в обласній та у всеукраїнській програмі перевірки професійного рівня лабораторій , яка підтверджується відповідними сертифікатами.

До штату лабораторії входить 17 співробітників: 3 лікаря – лаборанта (двоє з них мають вищу кваліфікаційну категорію, один-першу) , 1 лікар – бактеріолог ( має вищу кваліфікаційну категорію), 3 фельдшерів – лаборантів(двоє з них мають вищу кваліфікаційну категорію, один-першу), 5 лаборантів(один з них мають вищу кваліфікаційну категорію, двоє-першу),4 молодших медсестри, та 1 медичний реєстратор.

За останні кілька років наш колектив поповнився молодими ви пускницямиЛиманськогомедичногоколеджуДонецькогонаціональногомедичного університету. Дівчата із задоволенням осягають нелегку професію лаборанта, вдосконалюють свої знання та вміння.

            Колектив лабораторії запрошує  в свою команду  енергійну людину на посаду лікаря-лаборанта!

З повагою, завідуюча клініко-діагностичною лабораторією КНП «Лиманська ЦРЛ» Анікеєва Г.В.

 

Категория: КНП Лиманська ЦРЛ інформує | Просмотров: 132 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0

Календар

«  Август 2021  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031

Архів записів

Погода

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Пошук