КНП "Лиманська центральна районна лiкарня"



Головна | Мій профіль  | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS

Форма входу

Категорії розділу

Лікар інформує [135]
КНП Лиманська ЦРЛ інформує [70]
Новини [401]
Главная » 2018 » Ноябрь » 16 » Безпека дорожнього руху
15:09
Безпека дорожнього руху

БЕЗПЕКА ДОРОЖНЬОГО РУХУ

 

Безпе́ка доро́жнього ру́ху — це комплекс та система правил, заходів і засобів, що забезпечують умови безпечного дорожнього руху, які спрямовані на захист і збереження життя і здоров'я активним та пасивним учасникам дорожнього руху, а також, захист і збереження довкілля та майна.

 

З нагоди Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху з 12 по 18 листопада 2018 року з поміткою «Безпека дорожнього руху згідно загального плану заходів, затвердженого МОЗ України» на базі Комунального лікувально-профілактичного закладу «Лиманська центральна районна лікарня» проводяться такі заходи:

 

  1. Призначені відповідальні особи за роботу з попередження аварійності на автотранспорті, контроль за експлуатацію та збереження автотранспорту.
  2. Проводяться перед рейсові медичні огляди водіїв з реєстрацією в журналі встановленого зразка та відміткою у подорожньому листі.
  3. Ведеться гаражна документація.
  4. Бокси гаражів забезпечені вогнегасниками,встановлені ящики з піском, систематично проводиться прибирання.
  5. З метою забезпечення безпеки руху автотранспорту КЛПЗ «Лиманська ЦРЛ» у закладі створена комісія з безпеки дорожнього руху.
  6. Призначена відповідальна особа,що здійснює контроль за дотриманням водіями правил дорожнього руху по КЛПЗ «Лиманська ЦРЛ» .
  7. Проведена роз’яснювальна робота з водіями КЛПЗ «Лиманська ЦРЛ» щодо доцільності використання ременів безпеки, світлоповертальних елементів та дотримання Правил дорожнього руху при перетині залізничних переїздів.
  8. Створена комісія з перевірки дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку та запобігання пиятству на робочому місті.
  9. Розроблено план організаційно-технічних заходів по попередженню дорожньо-транспортних пригод і порушень правил дорожнього руху на 2018 рік.
  10. Розроблено графік проведення навчання з водіями КЛПЗ «Лиманська ЦРЛ» щодо володіння практичними навичками з надання домедичної допомоги потерпілим в наслідок дорожньо-транспортних пригод,а також проведення занять з вивченням правил дорожнього руху зі складом водіїв під особистий підпис у журналі.
  11. Розроблено «Положення про медичний огляд кандидатів у водії та водіїв транспортних засобів».
  12. Розроблено річний план технічного обслуговування та ремонту автомобілів КЛПЗ «Лиманська центральна районна лікарня».
  13. На сайті КЛПЗ «Лиманська ЦРЛ» надрукована доповідь заходів з нагоди тижня безпеки дорожнього руху у 2018року.

 

 

 

 

 

 

Інженер з охорони праці І.С.Сушко

 

Категория: Новини | Просмотров: 414 | Добавил: Админ | Рейтинг: 0.0/0

Календар

«  Ноябрь 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930

Архів записів

Погода

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0

Пошук